Lijst Groot Montferland

Ruimte voor je slogan

Lijst Groot Montferland actueel

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

09-12-2021

De mensen achter Lijst Groot Montferland - Henk Groote, raadslid, fractievoorzitter en lijsttrekker

De mensen achter Lijst Groot Montferland -
Henk Groote, Raadslid, fractievoorzitter en lijsttrekker

Klik HIER om het filmpje te bekijken.

Als je 1 dag met een bekende persoon zou kunnen ruilen, met wie zou je dan willen ruilen?

Gandhi, Martin Luther King of Nelson Mandela. Die streden voor gelijkheid. Een dag een van die drie zijn zou ik wel willen om te zien hoe zij dat deden, om dat nog beter te kunnen doen.

Wat zijn je hobby's?

Zoals je kunt zien is mijn favoriete hobby wielrennen. De laatste jaren is daar niet zo veel van gekomen maar ik vind het heerlijk. Je kunt je kop echt leeg rijden en genieten van het landschap en ik hoop volgend jaar weer volop op de fiets te kunnen zitten.

Als je één ding in Montferland zou willen veranderen, wat zou je dan veranderen?

Dat er beter en meer naar de inwoners van Montferland geluisterd gaat worden en dat de inwoner echt centraal wordt gesteld, want zoals ik altijd zeg “de gemeente is er voor de inwoner en de inwoner niet voor de gemeente”.

Wat is je favoriete plekje in Montferland?

Een favoriete plek in Montferland heb ik eigenlijk niet, dat zijn er meerdere. Ga je naar de Hulzenberg dan kun je vanuit de uitkijktoren veel mooie dingen zien en als je door het bos loopt met de reetjes die daar momenteel rondlopen is dat gewoon geweldig. Ook vanaf de Motte bij hotel Montferland heb je een prachtig uitzicht. Als ik dan aan het fietsen ben aan de andere kant in het weidse landschap is dat ook prachtig.Terug naar overzicht 


 

E-mailen