Lijst Groot Montferland

Ruimte voor je slogan

Lijst Groot Montferland actueel

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

01-06-2021

Lijst Groot Montferland start met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022

PERSBERICHT

Lijst Groot Montferland start met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Montferland / ’s-Heerenberg 31 mei 2021

Lijst Groot Montferland is voortvarend gestart met de voorbereiding van de verkiezingen voor de gemeenteraad van Montferland op 16 maart 2022. De campagnecommissie is gevormd en zal jou binnenkort binnenkort via social media en op diverse weekmarkten in onze gemeente vragen wat jij vindt dat er de komende 4 jaren moet veranderen. Wat gaat goed en wat willen we anders. Wij willen jouw mening horen om samen zaken te veranderen.
Wij gaan de verkiezingen dan ook in met het motto: “Samen Veranderen”. De inwoner daar waar mogelijk, is eerder betrokken bij besluitvorming, door jouw mening te polsen voordat er plannen zijn uitgewerkt en de toetsen daar waar dat kan bij de uitwerking.

Lijsttrekker
Tijdens de hybride ledenvergadering is huidige fractievoorzitter, Henk Groote, gekozen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen. Wij zijn ontzettend blij dat Henk zich wederom in deze rol voor Lijst Groot Montferland en daarmee voor de inwoners van Montferland blijft inzetten.
De kieslijst voor de overige kandidaten wordt in januari 2022 vastgesteld tijdens de ledenvergadering. Heb jij ook politieke ambities of wil je met ons meedenken, je bent van harte welkom! Neem eens een kijkje op onze website, www.lijstgrootmontferland.nl.

Als eerste daad van verandering en vernieuwing heeft de campagnecommissie het logo dat we de laatste jaren hebben gebruikt voorzien van een update, herkenbaarheid is voor ons een belangrijk thema.

Wij willen met jou Montferland veranderen, wij hebben jou daarvoor nodig! Samen kom je verder.

Lijst Groot MontferlandTerug naar overzicht 


 

E-mailen