Lijst Groot Montferland

Ruimte voor je slogan

Lijst Groot Montferland actueel

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

20-10-2021

De mensen achter Lijst Groot Montferland - Remy Geers, bestuursvoorzitter

De mensen achter Lijst Groot Montferland-
Remy Geers, bestuursvoorzitter

Klik HIER om het filmpje te bekijken.

Als je 1 dag met een bekende persoon zou kunnen ruilen, met wie zou je dan willen ruilen?

Daar vraag je me wat... Ik denk dat ik mezelf wil blijven. Ik ben zoals ik ben, zoals een ander weet hoe ik reageer en voor de rest zou ik niet anders willen.

Wat zijn je hobby's?

Ik heb een hele grote eerste hobby en daar is een tweede hobby uitgekomen. Ik heb veel muziek gemaakt bij een dweilorkest en toen werd geopperd om een bus voor het orkest aan te schaffen ben ik rijlessen gaan nemen. Het leek me wel leuk om op zo'n groot voertuig te rijden en heb jaren op een nul uren contract gereden bij Morren en Connection, dat was een geweldige ervaring.

Als je één ding in Montferland zou willen veranderen, wat zou je dan veranderen?

Ik denk dat er veel dingen veranderd moeten worden. Wat we moeten doen is mensen met gelijke gedachten bij elkaar brengen om te overleggen wat we binnen de gemeente kunnen doen. Daarmee bedoel ik lokaal. Dus niet je scharen achter een landelijke partij want in mijn ogen heb je dan geen voet aan de grond. Willen we iets binnen de gemeente kunnen veranderen dan zullen we dat zelf met gelijk gestemden moeten doen.

Wat is je favoriete plekje in Montferland?

Dat doet mij denken aan mijn jeugd en de plek van de huidige Zwarte Molen. Voor kinderen was daar veel plaats om spelen en dat is mij altijd bijgebleven, ook op woensdagmiddagen als moeder met ons daar naar toe ging. Dat waren hele mooie tijden. Die molen had wat, straalde iets uit ondanks zijn vervallen staat. Ook de molen hier in Stokkum, waar we nu zitten, doet me iets. Het zijn twee plekken waar ik rust en een goed gevoel krijg.Terug naar overzicht 


 

E-mailen