Lijst Groot Montferland

Ruimte voor je slogan

Lijst Groot Montferland actueel

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

07-01-2022

De mensen achter Lijst Groot Montferland - Michèle Fränzel, raadslid

De mensen achter Lijst Groot Montferland -
Michèle Fränzel, raadslid

Klik HIER om het filmpje te bekijken.

Als je 1 dag met een bekende persoon zou kunnen ruilen, met wie zou je dan willen ruilen?

Misschien zou ik het wel interessant vinden om een keer met Marianne Thieme te ruilen. Ik vind dat een heel sterke vrouw en ze heeft het hart op de goede plaats zitten met betrekking tot dieren. Maar vooral hoe zij dit in de politiek heeft aangepakt vind ik wel inspirerend.

Wat zijn je hobby's?

Ik denk dat naast de dingen die ik voor mijn werk en de politiek doe het lezen toch wel mijn grootste hobby is. Ik heb hier een een paar boeken die ik heel boeiend vind. Drive van Mark Tuitert heb ik nog niet gelezen, Judas van Astrid Holleeder wel. Ik vind dat een spannend boek , ook wel heel ruig dat ze haar verhaal durft te doen, het gaat toch over haar broer en ik ben benieuwd hoe dit een vervolg gaat krijgen.

Als je één ding in Montferland zou willen veranderen, wat zou je dan veranderen?

Ik denk dat er heel veel dingen goed gaan in de gemeente Montferland maar dat er ook wel verbeterpunten zijn. Een belangrijk punt is toch wel het woningaanbod voor onze jongeren waar het heel lastig voor blijft om passende woonruimte te vinden, maar ook voor onze inwoners die op leeftijd raken zodat zij hier kunnen blijven wonen.

Wat is je favoriete plekje in Montferland?

Ik denk dat ik jullie al naar een van mijn favoriete plekjes heb meegenomen, dit is de Nevelhorst. Ik vind het een heel prettige plek om met de hond te wandelen of te gaan hardlopen.Terug naar overzicht 


 

E-mailen