Lijst Groot Montferland

Ruimte voor je slogan

Lijst Groot Montferland actueel

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

03-02-2022

De mensen achter Lijst Groot Montferland - Jenneke Laurense

De mensen achter Lijst Groot Montferland -
Jenneke Laurense

Klik HIER om het fimpje te bekijken.

Als je 1 dag met een bekende persoon zou kunnen ruilen, met wie zou je dan willen ruilen?

Ik zou met niemand willen ruilen. Er zijn natuurlijk wel mensen waarvan je denkt 'die hebben een gaaf leven' maar aan ieder leven zijn ook minder leuke kanten. Ik ben eigenlijk heel tevreden met mijn eigen leven, ik hoef niet met iemand te ruilen.

Wat zijn je hobby's?

Ik heb niet zo heel veel hobby's, naast mijn werk probeer ik ook veel tijd vrij te houden voor familie en vrienden. Ik hou ervan om een lekker stuk te wandelen, een terrasje te pakken met vrienden en ik lees graag.

Als je één ding in Montferland zou willen veranderen, wat zou je dan veranderen?

Ik denk dat het hoog tijd wordt dat er beter naar burgers geluisterd wordt en dat de wijk- en dorpsraden terug komen zodat de gemeente iets kan doen met de input van burgers. Daarnaast natuurlijk de woningbouw. Het is heel belangrijk dat voor alle generaties geschikte woningen worden gebouwd zodat ook jongeren die in de buurt van hun ouders willen blijven wonen dat ook kunnen en dat er voor iedereen gepaste woonruimte is, zowel huur als koop.

Wat is je favoriete plekje in Montferland?

Ik heb er een heleboel.. Ik hou wel van een goede wandeling en vind de Nevelhorst heel fijn en ook het Beekse bos. Maar de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ook mijn eigen tuin een heel fijne plek is, je bent gewoon lekker buiten.Terug naar overzicht 


 

E-mailen